Jump to content
NetObur

Bu trol düzenbazlığını ortaya döktüğünüz için tebrik ediyorum


Feneroin

Recommended Posts

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tvnet ve Yeni Şafak ortak canlı yayında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yeni Şafak'ın CHP'nin 40 milyon sosyal medya kullanıcısına aynı anda ulaşmasını sağlayan devasa trol ağını ortaya çıkan haberinden övgüyle bahseden Erdoğan, "Bu düzenbazlığı ortaya döktüğü için Yeni Şafak'ı tebrik ediyorum" dedi. "Bunların ağababaları da seçimleri etkilemek için hep böyle sahte algı operasyonları yaptılar" diyen Erdoğan, "Anlamadıkları şu, seçim sosyal medyada trol ordularıyla değil sandıkta milletle kazanılır." diye konuştu.

c2b1bd4f-9w20dljpvt66ivqxusrqn7.jpeg

Yeni Şafak 5 Mayıs 2023 tarihli manşetinde, HDP’nin de desteklediği Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında, 40 milyon sosyal medya kullanıcısına aynı anda ulaşabilen devasa bir trol ağı olduğunu ortaya çıkardı. Sandık güvenliğine gölge düşürmek ve toplumda güven sorunu oluşturmak için yüksek takipçili 121 hesabın sürekli sahte içerik ürettiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tvnet ve Yeni Şafak canlı yayında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yeni Şafak'ın 'CHP-trol ağı' ağı haberine övgü: Bu düzenbazlığı ortaya döktüğünüz için tebrik ediyorum

Yeni Şafak'ın gündem belirleyen haberinden övgüyle bahseden Erdoğan, "Bu düzenbazlığı ortaya döktüğü için Yeni Şafak'ı tebrik ediyorum" dedi. "Bunların ağababaları da seçimleri etkilemek için hep böyle sahte algı operasyonları yaptılar" diyen Erdoğan, "Anlamadıkları şu, seçim sosyal medyada trol ordularıyla değil sandıkta milletle kazanılır." diye konuştu.

Erdoğan açıklamasında şunları dile getirdi:

"Anlamadıkları şu seçim sosyal medyada trol ordularıyla değil sandıkta milletle kazanılır. Sandıkta yenileceklerini anlayınca sosyal medya manipülasyonlarına sarıldılar. Gazetenizde okudum, sizi tebrik ediyorum. Sandık güvenliğine gölge düşürmek için yalan makinesi gibi üretim yapıyorlar. 40 milyon kişiye ulaşan bir şebeke kurmuşlar. 40 milyon kişiye nasıl ulaşıyorsun bu da yalan. O zaman anne kucağındaki çocuklar da bunun içindedir. Ortada milyonlarca insan var gibi gözüküyor ama birkaç kişi kullanıyor. Bu hesaplardan yalanı yapıyorlar. Biri kadın görünüyor bakıyorsun erkek çıkıyor. Tam bir şebeke. Bu trol ordusu Bay bay Kemal'e çalışıyor bayağı da para veriyorlar, bunlarla milletin aklını karıştırmaya çalıştırıyorlar.

"Bunlar modern hırsız"

Deprem ve yangınlarla da fitne fesatları ortaya koydular. Depremde insanları kandırıp telaşa soktular. Burada da sosyal medyada gerçek insanların hesaplarını çalıyorlar. Bunlar modern hırsız. Kendi propagandalarıyla paylaşım yapıyorlar. O kullanıcıların bundan haberi olmuyor. Şeytanın bile aklına gelmeyecek. Bay bay Kemal bırak bu işleri mücadeleni delikanlıca yap. Ağababaları seçimleri etkilemek için hep böyle sahte algı operasyonları yaptılar. Suçüstü yakalanınca da bize kara çalıyor. Bize çalışma arkadaşlarıma tehditler savunuyorlar. Kişi kendinden bilir işi. Bunlar kendi kirlerini ortaya saçıyorlar. Siyaset gibi sosyal medyayı da kirletiyorlar. Biz tıklanma sayısı için siyaset yapmıyoruz gönüllere girmek için yapıyoruz. Biz büyük ve güçlü bir ülke yönetiyoruz. Bot partisi değiliz. Yapacaklarımızı anlatan bir mecra olarak görüyoruz."

Link to comment
Share on other sites

  • Yanıtlar 0
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler olduğu gün

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler olduğu gün

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Önemli bilgi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Gizlilik poliçesini inceleyebilirsiniz.