Feneroin Konu tarihi: 5 Kasım 2020 Paylaş Konu tarihi: 5 Kasım 2020 (düzenlendi) IPB sitesinden indiremeyenler için burada paylasiyorum dil dosyasini arkadaslar. Giris yaparak ucretsizce indirebilirsiniz Turkish.xml Turkish462.xml Düzenlenme: 24 Haziran 2021 Feneroin tarafından v4.6.2 eklendi 2 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroco Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2021 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2021 Teşekkürler 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkandkali Mesaj tarihi: 15 Haziran 2021 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2021 teşekkürler ancak site tr olmuyor bilginize Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feneroin Mesaj tarihi: 15 Haziran 2021 Yazar Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2021 On 15.06.2021 at 08:45, darkandkali yazdı: teşekkürler ancak site tr olmuyor bilginize Site türkçe, ayni dil dosyasini kendim de ilk olarak kullaniyorum dogal olarak 🙂 default...yapmak lazim dil dosyasini. Eger KULLANICIYA BAGLI secim ise, asagidan dili secmek lazim veya admin panelden herkesi Turkce diline kaydirmak lazim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroco Mesaj tarihi: 24 Haziran 2021 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2021 4.6 sürümü için güncelleme yapabilir misiniz? 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feneroin Mesaj tarihi: 24 Haziran 2021 Yazar Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2021 3 saat önce, kroco yazdı: 4.6 sürümü için güncelleme yapabilir misiniz? Ekledim onu da ilk konuya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hakan Mesaj tarihi: 30 Haziran 2021 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2021 Hocam hiç çeviri yapılmamış mevcut dil dosyasini vermişsiniz cok eksik var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feneroin Mesaj tarihi: 30 Haziran 2021 Yazar Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2021 10 saat önce, Hakan yazdı: Hocam hiç çeviri yapılmamış mevcut dil dosyasini vermişsiniz cok eksik var Simdi kontrol ettim yeniden, bir sorun yok. Su an sitede gordugunuz cevirilerin hepsi dil dosyalarinda var. 462 olan 4.6.2 icin olan. Su an 4.6.3 cikti, ona da uyumlu. Dil dosyasini yukledikten sonra DEFAULT yapmayi unutmayin ve yine ayarlardan tum uyelerin kullanmasi icin zorlayin. Dil dosyasini yukledikten sonra bir degisiklik gormuyorsaniz, halen default ingilizce dilindesiniz demektir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroco Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2021 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Temmuz 2021 Çok teşekkür ederim. Elinize sağlık. 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
microhacker Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2021 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2021 4.6.5.1 sürümü için eklermisiniz ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feneroin Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2021 Yazar Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos 2021 15 saat önce, microhacker yazdı: 4.6.5.1 sürümü için eklermisiniz ? Degisen pek bir sey yok, uyumludur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
denemeee Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2022 hocam merhaba bu rozetler için var mı acaba? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feneroin Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2022 Yazar Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2022 10 saat önce, denemeee yazdı: hocam merhaba bu rozetler için var mı acaba? Rozetleri Admin Paneli'nde kendiniz kolayca degistirebiliyorsunuz 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
omer3741 Mesaj tarihi: 19 Nisan 2023 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2023 Çok teşekkür ederim 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.