Feneroin Konu tarihi: 11 Mayıs 2021 Paylaş Konu tarihi: 11 Mayıs 2021 Enfes pastaların yapımında kullanılan kolay ve bir o kadar da lezzetli pandispanya tarifi. Sünger gibi yumuşacık pandispanya tarifi. Enfes pastalar hazırlayabileceğiniz güzel ve kolay bir tarif olan pandispanya nasıl yapılır? Pandispanya tarifi…. Pandispanya Tarifi 6 adet yumurta 1/2 çay bardağı sıcak su 1 su bardağı mısır nişastası 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu Hazırlanışı Yumurtaları ve sıcak suyu mikserle yüksek hızda çırpmaya başlayın. Yumurtaların köpürdüğünü gördüğünüzde içerisine şekeri yavaş yavaş ilave ederek aynı hızda çırpmaya devam edin. Yumurtalar kabarıp açık bir renk aldığında karıştırmayı bırakın. Un, kabartma tozu, nişastayı birleştirip yavaş yavaş yumurtalara bir spatula yardımıyla yedirin. Karıştırma işlemini spatulayı alta daldırıp dairesel hareketlerle çıkararak sürdürün. Pandispanyayı pişireceğiniz kabın altına bir yağlı kağıt serin. harcı içerisine döküp önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 45 dakika kadar pişirin. Pişen pandispanyayı çıkarıp soğumasını bekleyin ve sonrasında kesin. Afiyet olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.