Jump to content
NetObur

Recommended Posts

Bitcoin piyasaya ilk girdiğinde, ilk kripto para birimini evdeki bilgisayarınızla kazmak, ekstra para kazanmanın harika bir yoluydu. Ancak BTC’nin popülaritesi yıllar geçtikçe arttıkça, maliyetli giriş engelleri ve bir sonraki blokta madencilik yapma fırsatı için yarışan çok sayıda oyuncu, daha küçük meraklıları uzaklaştırdı ve geriye yalnızca büyük şirketler ve büyük madencilik havuzları kaldı.

Ekran-Resmi-2024-01-10-15.38.01-696x389.

merkezinden birinde bulunan gerçek madencilik ekipmanı tarafından desteklenmektedir.

Her NFT iki temel özelliğe bağlıdır: bilgi işlem gücü (saniyedeki terahash veya TH/s cinsinden ölçülür) ve enerji verimliliği (terahash başına watt veya W/TH). Her iki özellik de gelecekteki ödüllerin hacmini etkiler ve NFT sahipleri, günlük olarak BTC olarak ödenen madencilik ödüllerini artırmak için bunları yükseltme esnekliğine sahiptir. Ayrıca BTC veya yerel GOMINING tokenı kapsamındaki elektrik ücretlerini azaltmak için de yükseltilebilirler.

MMA süperstarı Khabib Nurmagomedov ile The Khabib Koleksiyonu gibi ünlü kişiliklerle yapılan özel işbirlikleri de dahil olmak üzere, bir NFT madencisini seçebileceğiniz geniş bir koleksiyon yelpazesi var. NFT’ler hem birincil hem de ikincil piyasadan veya OpenSea pazarından satın alınabilir. Bir NFT satın almak için USDT, BTC, GOMINING tokeninin yanı sıra dünya çapında birçok bölgeden kart yoluyla fiat dahil olmak üzere çok çeşitli ödeme yöntemleri mevcuttur.

 

NFT’nizi ve Yatırım Getirinizi Yükseltme

Bir NFT madencisini aldıktan sonra, sahibi her zaman NFT’sini yükseltme ve ek güç satın alarak veya enerji tüketimini optimize ederek ödül miktarını artırma seçeneğine sahiptir. NFT’nin ilk satın alınmasında olduğu gibi, yükseltmeler USDT, BTC, GOMINING tokenı veya fiat ile kartla satın alınabilir. Satın almadan önce, yükseltilmiş madencinin karlılığını ve yatırım getirisini tahmin etmek için kullanıcı dostu bir madencilik hesaplayıcısına danışılabilir. Kullanıcılar, yükseltmenin satın almaya değer olduğunu düşündükleri bir yatırım getirisi getirip getirmeyeceğini önceden belirleyebilirler.

 

Kazanç Stratejileri

GoMining ile madencilikten kazanç elde edebileceğiniz iki ana strateji vardır: Solo ve Pool. Solo Madencilik, kazanmanın en istikrarlı ve öngörülebilir yoludur. Bir kişinin yalnızca bir NFT moner’ına sahip olması yeterlidir ve BTC günlük olarak çıkarılacaktır. Solo madencilik ödülleri kolayca tahmin edilebilir ve kullanıcının hesaplama gücüne orantılı olarak dağıtılır. NFT madencileri doğrudan hesaplama gücünün bir kısmını temsil ettiğinden, sahip olduğunuz NFT’lerin gücü ne kadar yüksek olursa, o kadar fazla ödül alırsınız.

Havuz Madenciliği durumunda, kullanıcılar sanal bir madencilik havuzuna girebilir veya ekip olarak BTC madenciliği yapmak için kendi havuzlarını organize edebilirler. Ödüller, bir bloğu başarılı bir şekilde çıkaran ekiplere gidiyor ve tıpkı normal bir madencilik havuzunda olduğu gibi, daha sonra tüm havuz katılımcıları arasında hesaplama gücü açısından katkılarına göre dağıtılıyor. Havuzlar bir bloğu kazmak için rekabet etmelidir.

Havuz madenciliği stratejisiyle kullanıcılar, benzer düşüncelere sahip bireylerden oluşan bir topluluğa katılma ve hatta bir sonraki bloğu kazma şansı için kolektif olarak rekabet etmek üzere işbirliği yapma konusunda eşsiz bir fırsata sahip olurlar. Havuzları başarılı olursa, ödüller tek başına madencilerin aldığından önemli ölçüde daha yüksek olabilir.

Kullanıcılar ayrıca GoMining’in stake etme ve oylama mekanizması veGOMINING aracılığıyla ek avantajların dağıtımını da etkileyebilir. GOMINING sahipleri, ödül kazanmanın yanı sıra, Havuz Madenciliği çarpanları, tek başına madenciler için ek indirimler veya GoMining NFT koleksiyonlarının gücünün arttırılması gibi GoMinging Ödüllerinin nasıl dağıtılacağına da karar verebilir.

Link to comment
Share on other sites

  • Yanıtlar 1
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler olduğu gün

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler olduğu gün

Ödüller ve Para Çekme

Madencilik ödülleri, günlük olarak doğrudan dahili bir cüzdana veya NFT sahibinin tercihine göre herhangi bir harici cüzdana ödendiğinden platformda karmaşık değildir. Dahili bir cüzdandan para çekmek için hızlı bir KYC prosedürünün yanı sıra ödüllerin doğrudan harici bir cüzdana gönderilmesi gerektiğini unutmamak önemlidir.

GOMINING tokeni, elektrik ücretlerini karşılamak ve stake etmek için gereklidir ve NFT’lerin yanı sıra yükseltmelerini satın almak için de kullanılabilir. GOMINING, PancakeSwap, Uniswap, HitBTC, Bitfinex, Gate.io ve daha fazlası olmak üzere çok sayıda DEX’in yanı sıra CEX’lerde de işlem görüyor.

GOMINING hem ERC-20 hem de BEP-20 zincirlerinde mevcut olduğundan, kullanıcılar doğrudan transfer yoluyla herhangi bir harici cüzdandan hesaplarına kolayca yükleme yapabilirler. Birinin hesabına para yüklemenin diğer yolları arasında BTC, ETH, USDT, Binance Pay ve Coinbase Pay gibi kripto paralar yer alıyor. Kullanıcılar ayrıca ikamet ettikleri bölgeye bağlı olarak Apple veya Google Pay’in yanı sıra banka veya kartı da kullanabilirler.

 

Platformun Özellikleri

GoMining platformu, dünyanın dört bir yanından 19 dilde ve çok sayıda bölgede kullanıma sunulması gibi kullanıcılara yardımcı olacak çeşitli özellikler içerir. Ayrıca uzmanlardan 24 saat canlı destek, geniş bir bilgi tabanı ve SSS bölümleri de bulunmaktadır. Burada kullanıcılar sadece ürün hakkında değil aynı zamanda madencilik sektörünün kendisi hakkında da ihtiyaç duydukları her şeyi öğrenebiliyorlar. GoMining masaüstünde ve ayrıca herhangi bir iOS ve Android cihazında uygun bir uygulama aracılığıyla mevcut olduğundan, kullanıcılar madencilik işlemlerini birden fazla cihazdan yönetebilirler.

 

İtibar

Platformların nasıl sahtekarlığa dönüştüğüne dair hikayeler duymak alışılmadık bir durum olmadığından, kullanıcıların yeni madencilik programlarını denemekten neden çekindikleri anlaşılabilir. Ancak daha önce dolandırıcılık olduğu ortaya çıkan bulut madenciliği projelerinden farklı olarak GoMining, güçlü ve ölçeklenebilir tokenomiklerin yanı sıra kendine ait bir fiziksel madencilik yapısına güveniyor.

Gerçek kullanıcılar tarafından yazılan yüzlerce olumlu GoMining incelemesi hem App Store‘da hem de Google Play’de bulunabilir. GoMining ayrıca Trustpilot‘ta “Mükemmel” derecesine sahiptir.

Hem ünlülerin hem de 1. kademe borsaları içeren kuruluşların sayısız işbirliğiyle GoMining’in kullanıcıların güvenebileceği bir itibar oluşturmak için çalıştığını görmek çok açık.

 

Çözüm

GoMining, bir NFT’ye sahip olarak bilgi işlem gücünden pay alarak madencilikten kazanç elde edebilme şeklindeki basit konsepti alıp bunu gerçeğe dönüştürüyor. Ayrıca meraklılara, NFT’lerin RWA’ları temsil etmesini sağlayarak ve aynı zamanda günlük ödüller alarak kriptoyla yeni bir şekilde etkileşime girme fırsatı veriyorlar. Olumlu kullanıcı incelemeleri, kapsamlı bir geçmiş ve çok yönlü bir platformla donatılmış GoMining, Bitcoin madenciliğinin geleceği için ilgi çekici bir örnektir.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Önemli bilgi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Gizlilik poliçesini inceleyebilirsiniz.